Flexitransport utvider tilbudet

Sonni Jørnholt fra Ljan var Bydel Nordstrands første bruker av Flexitransport da tilbudet ble tatt i bruk i april i år. Her hjelpes hun ut av bilen av sjåfør Odd B. Gabrielsen ved Nordstrand seniorsenter.

Sonni Jørnholt fra Ljan var Bydel Nordstrands første bruker av Flexitransport da tilbudet ble tatt i bruk i april i år. Her hjelpes hun ut av bilen av sjåfør Odd B. Gabrielsen ved Nordstrand seniorsenter. Foto: Foto: Aina Moberg

Flexitransport ble innført i april. Tjenesten er så populær at flere brukere nå skal få muligheten til å benytte seg av den.

NORDSTRAND: – Tilbudet mottas med åpne armer i begge prøvebydelene, Nordstrand og Østensjø. Per 1. september hadde 615 personer meldt seg på ordningen, og tallene bare øker, forteller Jamina Heggedal i Apeland informasjon.

LES OGSÅ: Over 100 turer med Flexitransport

Brukerne har hittil vært delt inn i to grupper, de med TT-kort som har byttet til Flexitransport, og de som har et særskilt transportbehov (dokumentert av fastlegen), men som ikke får innvilget TT-kort.

Kveldstid

– Flexitransport ønsker nå å utvide tilbudet for sistnevnte gruppe. Til nå har personer med et særskilt transportbehov kunnet benytte Flexitransport på hverdager mellom klokken 9 og 17. Men brukerne ønsker å bruke Flexitransport også på kveldstid, og nå kan vi tilby nettopp det, sier Heggedal.

LES OGSÅ: Døgnåpent tilbud

Det nye tilbudet for denne gruppen blir 7-22 (mandag til fredag), 9-20 (lørdag) og 10-20 (søndag og helligdager).

Brukere med TT-kort kan fortsatt bruke Flexitransport så mange ganger de ønsker 24 timer i døgnet.

Også de under 67 år som har en midlertidig funksjonsnedsettelse kan få Flexitransport der de blir fraktet fra dør til dør.

Alt du bør vite

Ønsker du mer informasjon om Flexitransport, finnes den på nettsiden til Bydel Nordstrand: www.bns.oslo.kommune.no. Kontaktperson for tjenesten er Bente Skullerud. Hun treffes på telefon 23 49 50 75.

Bestilling av Flexitransport er som tidligere. Ring 23 01 05 88 mellom klokken 7 og 22 på hverdager, mellom klokken 8 og 22 på søndager og helligdager.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag