*Nettavisen* Nyheter.

Flott gave til Fransiskushjelpen

I forbindelse med sitt 25-årsjubileum ga Lions Club Sagene en sjekk på 25000 kroner til Fransiskushjelpen.

ST. HANSHAUGEN/SAGENE: Det var hundre prosent enighet i klubben om at pengene skulle gå til Fransiskushjelpen. Organisasjonen går på gummisåler, ikke tunge, trampende sko. Det synes jeg er viktig. De gjør en fantastisk jobb, og derfor ville vi gjerne støtte dem. Vi vet at gjennom Fransiskushjelpen går pengene til de som virkelig trenger dem, fortalte Lions Club Sagenes president Thormod Olsen.

Sjekken på 25000 kroner, tusen kroner for hvert år klubben har eksistert, ble overrakt i Lions Clubs lokaler på St. Hanshaugen onsdag 5. mars. Johanna Lundereng, leder for sorgtjenesten og besøkstjenesten hos Fransiskushjelpen tok imot sjekken med stor takknemlighet.

Det er veldig hyggelig at dere tenker på oss. Dere har jo støttet arbeidet vårt tidligere også, sa Lunderberg, og fortalte litt om Fransiskushjelpens arbeid.

Organisasjonen startet opp i 1956, og hjelper fattige, eldre, ensomme, syke, rusbrukere, prostituerte, mennesker i sorg, kort sagt alle som trenger en hjelpende hånd på en eller annen måte. All hjelp fra Fransiskushjelpen er gratis, og organisasjonen drives både av ansatte og frivillige. I tillegg til private gaver får også organisasjonen offentlig støtte, og dette til sammen gjør at hjulene går rundt.

Feiringen av 25-årsjubileet hadde Lions Club allerede gjort unna; overnattingstur til Sundvolden Hotell med middag og fest. En svært hyggelig feiring, ifølge Olsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag