RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flott innsats i speidernes NM


Falkpatruljen vant kategorien førstehjelp. Eirik Riisnæs (f.v), Daniel Gloppestad Bajer, Fredrik A. Wyller, Ole Loftesnes og Tormod Kroken demonstrerte solide kunnskaper. 
ALLE FOTO: KAREN JOHANNE STRØMSTAD
Falkpatruljen vant kategorien førstehjelp. Eirik Riisnæs (f.v), Daniel Gloppestad Bajer, Fredrik A. Wyller, Ole Loftesnes og Tormod Kroken demonstrerte solide kunnskaper. ALLE FOTO: KAREN JOHANNE STRØMSTAD
Patruljene Falk og Rype fra 1. Nordstrand gjorde en flott innsats under helgens NM i speiding.

ASKER/NORDSTRAND: Vi vant ikke, men er ganske stolte av å komme på 37. plass av 88 lag fra hele Norge, forteller Eirik Riisnæs, patruljefører for Falk.

Det er jo den høyeste plassen en patrulje fra 1. Nordstrand har oppnådd under et norgesmesterskap. Dette var kjempegøy å være med på, smiler han stolt.

Høyeste score

Og stolt har han grunn til å være, for de 12-16 år gamle "Falkeguttene" fikk NM's aller høyeste poengscore i kategorien førstehjelp.

Dette hadde vi øvet ekstra mye på fordi vi synes det er viktig å fokusere på å kunne hjelpe personer som er skadet. I Asker ble vi presentert for et scenario hvor vi skulle redde en som var falt i bekken. Og det gikk kjempebra, forteller 16-åringen.

En av fire

Jentene i Rype-patruljen nådde ikke like høyt opp med sin 77. plass.

Men, vi er veldig fornøyde med å få være en av fire Oslo-patruljer under NM, sier patruljefører Stine Simensen.

Best var vi i kategorien "lage krokketspill". Her fikk vi utdelt planker og skulle lage både baller og køller. En av teoriprøvene scoret vi også høyt på, forteller hun.

Travelt

Det ble en travel helg for de 500 speiderne under mesterskapet på Solli gård. Oppgavene tok mye tid, og Stine Simensen kunne kunne ønsket seg litt mer fritid for å bli kjente med andre speidere.

Nå ble de ikke tid til mye annet enn å spise, sier hun.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere