RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flower Power på Storo


Spøkende sammenliknet Blomster-Finn vakre blomster med sitt eget ansikt. Foto: Anders Jørstad
Spøkende sammenliknet Blomster-Finn vakre blomster med sitt eget ansikt. Foto: Anders Jørstad
Blomstershow, bleieskiftkonkurranse, «Storomesterskap i pølsespising» og 2000 gratis is, var noe av greiene under nattåpent på Storo Storsenter torsdagen før 17. mai.

STORO: Selv om Finn Schjøll imponerte damene med sine fargerike blomsterdekorasjoner med påfølgende gratis utlodning av disse, ønsket en dame heller at blomsterkongens blomsterrike skjorte ble utloddet.

Se flere bilder her!

- Nei, den kan kjøpes i byen. Og om din mann og jeg treffer på hverandre i slike skjorter, kan vi hilse på hverandre slik to menn med motorsykler gjør: Vi nikker til hverandre, svarte Blomster-Finn.

Bleiekamp

Bleieskiftekonkurransen ble også et populært samlingssted den dagen hvor inngangsdørene ikke stengte før midnatt. Her kunne tilskuerne også registrere mange småbarnsfedre som hev seg på konkurransen. Likevel måtte disse se seg slått av en mor som ble hedret med ett års forbruk av bleier.

Til den store pølsespiser-konkurransen derimot, stakk en mann av med seieren etter å ha stappet fjorten og en halv pølse ned i magesekken. Og ut av butikken fikk seierherren med seg fire handleposer fulle av grillpølser.

Raus senterleder

Senterleder Unni Merethe Aasgaard var også i det rause hjørnet der hun delte ut gavekort foran inngangspartiet. Vennegjengen Nini Rønning, Veronica Pedersen og Christine Pettersen var tre av de heldige som til sammen fikk 1500 kroner ekstra å rutte med.

- Det synes jeg var hyggelig. Vi tenkte å handle og se litt, så dette kommer godt med, mener Pettersen.

Se flere bilder her!

Boksignering av krigsveteranen Gunnar «Kjakan» Sønsteby, gratis verdivurdering fra Norges eneste diamantsliper, fotballkonkurranse med fotballklubben Skeid, og blide bunadsdamer som delte ut 2000 is, var andre kundetrekkplastre denne dagen.Om din mann og jeg treffer på hverandre i slike skjorter, kan vi hilse på hverandre

«Blomster-Finn» Schjøll

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere