RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Fløy over panseret

Trafikkulykker, innbrudd og ran. Da blir det travelt for Manglerud-politiet.

BRYN: To personer ble kjørt til Ullevål sykehus torsdag kveld etter en trafikkulykke i rundkjøringen ved Bryn senter.

Fotgjengeren – en 20 år gammel mann – som ble truffet av bilen, fløy over panseret og ble påført bruddskader. Føreren – en 65 år gammel mann – måtte til behandling for sjokk.

Ulykken skjedde torsdag kl. 18.15 og førte til trafikk-problemer i området
 

Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Tatt for innbrudd

BEKKELAGET: Mandag kveld ble det meldt om at det pågikk innbrudd i et hus i Ringshusveien på Bekkelaget. Politiet kom raskt til og pågrep tyven på stedet.

Tok inngangsdøren

KANTARELLEN: Natt til tirsdag var det innbrudd i en leilighet i Kantarellen terrasse på Mortensrud. Tyven hadde ødelagt inngangsdøren. Det var rotet mye i huset, men det er ikke klart hvor mye som er stjålet.

Tok fyr i matolje

BØLER: Tirsdag kveld ble matolje for varm i forbindelse med matlaging, tok fyr og flammene gikk i taket. Dette skjedde i en leilighet i 5. etasje i Bølerbakken. Brannvesenet fikk slukket. Fire personer ble kjørt til legevakten.

Glatt i morgentimene

EKEBERG/HOLMLIA/LAMBERTSETER: Onsdag morgen var det meget glatt, og dette fikk konsekvenser på veiene.

Litt før klokken 8 var tre biler involvert i et trafikkuhell i Valhallveien nedenfor campingplassen. Ingen personskader, men Viking måtte ta seg av to av bilene.

En snau time senere endte en bil på taket i Rosenholmveien. Ambulansepersonell måtte ta seg av en person. Fører mistet sertifikatet på grunn av at bilen var utstyrt med sommerdekk – det ene svært dårlig.

Og litt før klokken 09 ble det meldt om at en kvinnelig syklist hadde gått i bakken i krysset Lambertseterveien/Feltspatveien. 32-åringen ble undersøkt av ambulansefolkene som kunne konstatere skader i ansiktet. Men hjelmen hadde nok tatt av for det verste.

Rask og med marihuana

STENSRUD: Onsdag stoppet politiet en bil i Enebakkveien på Stensrud. Bakgrunnen var rask og aggressiv kjøring. Det ble funnet marihuana i bilen. En 20 år gammel mann ble anmeldt.

Tatt i 106 km/t

RYEN: Onsdag kveld ble en rask bil stoppet på Ryen. Farten var målt til 106 km/t. Den 22 år gamle mannlige føreren hadde prikker på førerkortet, og dermed mistet han det.

Pågrepet etter ran

SKULLERUD: Torsdag ved 13-tiden kom en politipatrulje over en mann i Johan Scharffenbergs vei på Skullerud som var på ettersøktlisten. 35-åringen ble pågrepet. Han hadde et tidligere grovt ran hengende på seg og skulle pågripes.

To innbrudd på to timer

MORTENSRUD: Torsdag ettermiddag – kl. 14.31 og 16.41 – ble det meldt om innbrudd på Mortensrud. Det første var i Mortensrudveien – det andre i Lofsrudhøgda. Sist sted hadde tyven fått med seg smykker og klokker.

Politiet ser ikke bort fra at det kan være en sammenheng ved disse innbruddene og er interessert i eventuelle vitneobservasjoner.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest