RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flytter fokus


Bjørn-Tore Lie (t.v.) beholdt ledervervet i Norway Cup-styret etter mandagens generalforsamling, mens Erik Borglin (t.h.) ble erstattet av Eli Rygg som nestleder. Valget av nytt Norway Cup-styre skjedde uten votering.
Bjørn-Tore Lie (t.v.) beholdt ledervervet i Norway Cup-styret etter mandagens generalforsamling, mens Erik Borglin (t.h.) ble erstattet av Eli Rygg som nestleder. Valget av nytt Norway Cup-styre skjedde uten votering.
Hele generalforsamlingen stilte seg bak Lies alternative styre. Nå gleder lederen seg til å flytte fokus tilbake til Norway Cup.

SPORTSPLASSEN: Valgkomiteen ved leder Øystein Sundelin, hadde vanskelig for å gi slipp på Tom Patrickson som varamedlem i Norway Cup-styret, etter en sleivete bemerkning fra Bjørn-Tore Lie fra talerstolen. Men de ble til slutt enige, og med jokeren Kjersti Rønholt på dispensasjon, som et tredje styremedlem, stilte en enstemmig generalforsamling seg bak forslaget.

Jeg mener vi har et godt team på plass nå. Veldig fint å få med to stykker som er litt yngre, blant annet Kjersti Rønholt, sier Bjørn-Tore Lie.

Naturlig arvtaker

Rønholt var i utgangspunktet innstilt som nestleder bak Frode Scheie, men ble altså i går valgt inn som et tredje styremedlem.

Jeg vil meget gjerne ha med Kjersti Rønholt, som er en vi kan satse på for fremtiden, uttalte Lie fra talerstolen.

Han vil imidlertid ikke utpekte Rønholt som "kronprinsesse" riktig enda.

Det er altfor tidlig å si noe om, men jeg konstaterer at vi har dyktige personer i dette styret, sier Lie.

Øystein Sundelin er ikke i tvil om at Kjersti Rønholt vil peke seg ut som en naturlig arvtaker etter Lie.

Alt tyder på det. Hun er ung og allerede godt kjent i organisasjonen, og nå får hun enda mer erfaring, mener Sundelin. Han er helt klar på at Rønholt ble jokeren som sørget for enighet i forsamlingen. Selv er Rønholt kledelig beskjeden Hun syns først og fremst Norway Cup er veldig gøy.

Det ville vært altfor ambisiøst av meg å tenke på et lederverv. Men jeg mener jeg, med 22 års erfaring fra Norway Cup, er godt kvalifisert for å bidra til å gjøre turneringen enda bedre, sier Rønholt.

Det er veldig gøy at jeg fikk denne tilliten fra generalforsamlingen. Jeg vil både lære og bidra, sier hun.

Slitsom periode

Nå retter Bjørn-Tore Lie blikket tilbake på det han brenner mest for, nemlig Norway Cup.

Det er en lettelse å dreie fokus tilbake til Norway Cup etter denne slitsomme perioden. Det er ikke lenge før turneringen braker løs, og det er bare tid av veien for å gjøre de siste forberedelsene, sier Lie.

Jeg håper nå klubben kan få ro, og kan jobbe med det som er det viktigste for oss, nemlig klubben og idretten, legger Norway Cup-lederen til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere