RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flytter ikke fra Rosenholm

Bydelsadministrasjonen for Søndre Nordstrand kommer ikke til å flytte fra Rosenholmveien 7 - i alle fall ikke de første fem årene.

Holmlia: Leiekontrakten for kontorene i bydelshuset i Rosenholmveien 7 løper frem til 15. oktober, men med mulighet for forlengelse. Og det blir det temmelig sikkert. For BU vil neppe sette seg imot fornyelse av leiekontrakten.

Administrasjonen har hatt flere adresser opp gjennom årene. Det begynte i Holmlia senter, så var det kontorer i Ravnåsveien, og fra slutten av mai1994 har Rosenholmveien vært adressen.

Det har vært snakk om samlokalisering av bydelstjenester i det nye senteret som skal bygges ved Senter Syd på Mortensrud. Men bygging av dette ligger som Nordstrands Blad tidligere har skrevet, litt frem i tid.

Det må tas avgjørelse på kontrakt nå, og dermed blir det fortsatt adresse Rosenholmveien 7. For dette skal bydelen ut med en husleie på drøye 3,2 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere