*Nettavisen* Nyheter.

Flytter ikke likevel

Legene Parveen Chopra og Øyvind Bjerve treffes til en prat på legesenterets laboratorium.

Lambertseter Legesenter hadde planer om å flytte praksisen til Kastellet når dagens lokaler rives. Nå blir de likevel værende på Lambertseter.

Lambertseter: Like før jul kunne Nordstrands Blad fortelle at Lambertseter Legesenter skulle flytte inn i nye lokaler på Kastellet til våren. Men nå vil de i stedet bli på Lambertseter, fordi de har fått en tidsfestet lovnad om brakker.

Vi går nå i stedet for en brakkeløsning. Vil vil gjerne være nær våre pasienter og vil helst unngå å måtte stenge, for å få betjent våre pasienter på en best mulig måte, sier lege Øyvind Bjerve, som er daglig leder ved legesenteret.

6700 pasienter beholder tilbudet på Lambertseter

Legene investerte i desember i nye lokaler i Lambertseterveien 2 på Kastellet. De blir ikke tatt i bruk og skal derfor selges.

Som biblioteket skal Lambertseter Legesenter flytte inn i brakker på parkeringsplassen på andre siden av Cecilie Thoresens vei enn der de i dag holder til.

Der regner de med å ha tilholdssted til i en toårsperiode til de finner et egnet lokale på Lambertseter.

Det vi aller helst ønsker er å få flytte inn i glassbygget i senterets sørende, sier Bjerve. I glassbygget er det i dag butikker, men planen er at dette skal bli et bygg som huser helse og velvære når det nye senteret åpner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.