RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GLEDER SEG: Anett Mathisen håper å kunne ønske nye og gamle kunder velkomne i begynnelsen av septemeber. Da håper hun å være på plass med Holtet Conditori i de gamle Nordea-lokalene i Ekebergveien 233 ved Sæterkrysset.
GLEDER SEG: Anett Mathisen håper å kunne ønske nye og gamle kunder velkomne i begynnelsen av septemeber. Da håper hun å være på plass med Holtet Conditori i de gamle Nordea-lokalene i Ekebergveien 233 ved Sæterkrysset. Foto: Foto: Aina Moberg

Flytter konditoriet fra Holtet til Sæter

Anett Mathisen flytter Holtet Conditori til Sæter. Avtalen skal undertegnes til uken.

NORDSTRAND: Jannike Paulsen, forrretningsfører i Sæter eiendom, bekrefter at Mathisen skal overta de tidligere Nordea-lokalene i Ekebergveien 233.– Avtalen er ikke undertegnet, men vi har en intensjon om at det går i orden. Konditoriet blir veldig bra for Sæter. Mathisen er kjempepositiv og det blir spennende å få henne som leietaker, sier Paulsen.

Mitt nærområde

– Jeg gleder meg, sier Anett Mathisen. Hun er oppvokst på Munkerud, og har alltid sett på Sæter som sitt nærområde.

Nå har 42-åringen fått pågangsmotet tilbake etter at hun for to uker siden fikk beskjed om at leieavtalen i Kongsveien 94 ikke ville bli forlenget fordi United Bakeries skal inn i nabolokalet.

– Det har vært en belastning, og jeg er ikke fornøyd med å bli skviset ut. Jeg ville aller helst blitt på Holtet, men nå har jeg godtatt den avtalen gårdeier Erik Yngve Hanisch ønsker, og beholder lokalet ut året, sier Mathisen.

LES OGSÅ:

Føler meg tråkket på

Hvem skal bake boller på Holtet?

Åpner snart

Samtidig ønsker hun å åpne på Sæter så snart som mulig.

– Jeg håper å ønske nye og gamle kunder velkomne rundt begynnelsen av september. I de nye lokalene skal de finne det samme konseptet og den samme hjemmekoselige atmosfæren som vi har på Holtet. Det blir en romslig uteservering og jeg har planer om en egen kakebuffet på søndager, forteller 42-åringen.

Napoleonskake

Hun lover også at om noen er dårlige til bens, så gjør hun et unntak og leverer varene på døra.

– Hos oss kan man ringe og bestille ned til ett kakestykke, sier Anett Mathisen, og røper mer enn gjerne hva som er favoritten blant kundene hennes.

– Det er napoleonskaken. Den ringer folk helt fra Asker for å bestille, sier hun.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere