RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flytter Ring 3


Ring 3 må vike for arbeidet med Lørentunnelen. Det betyr redusert framkommelighet i helga, mens veien legges om. Illustrasjon: Statens vegvesen
Ring 3 må vike for arbeidet med Lørentunnelen. Det betyr redusert framkommelighet i helga, mens veien legges om. Illustrasjon: Statens vegvesen
Denne helga blir det redusert framkommelighet på Ring 3 ved Sinsenkrysset.

SINSEN: Statens vegvesens arbeid med nye Ring 3 fra Ulven til Sinsen pågår for fullt.

I helga skal kjøremønsteret midlertidig legges om. Det betyr redusert framkommelighet på Ring 3 i østgående retning ved Sinsenkrysset.

Statens vegvesen advarer bilister om mulige køer i området på grunn av arbeidene.

– Statens vegvesen anbefaler trafikanter som har mulighet å kjøre E18 om Festningstunnelen i stedet for Ring 3 østgående retning denne helgen, sier byggeleder Nils Gunnar Røhrsveen.

Flytter veien

Det nye kjøremønsteret i området innebærer at traseen for Ring 3 flyttes noen meter sydover. Dette gir plass til anleggsarbeider med den nye Ring 3 og Lørentunnelen der dagens Ring 3 går.

Allerede før påske begynte arbeidet med å legge om traseen, og bilistene på Ring 3 har allerede blitt kjent med en ny sving på veien.

Arbeidene med å legge om traseen vil fortsette utover våren og sommeren. I løpet av juli vil både østgående og vestgående løp være på plass i ny trasé.

Fram til 2013

Det nye kjøremønsteret vil opprettholdes helt til 2013, når Lørentunnelsen åpnes, opplyser Statens vegvesen.

– For å skape minst mulig ulemper for trafikantene vil arbeider som medfører redusert fremkommelighet gjøres i helger, Nils Gunnar sier Nils Gunnar Røhrsveen.

Denne helga vil bilistene merke arbeidet fra fredag klokka 22.00 til mandag morgen klokka 06.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere