*Nettavisen* Nyheter.

Flytter til fast barnehage

Styrer Johnny Skjelbostad og Gro Kjersti Jansson er glade for at dette er en av de siste gangene de går ut porten i Abildsø midlertidige barnehage sammen med ungene Adrian, Ingrid, Yosra, Camilla, Julie og Patrick.

Denne uka har de hatt flyttesjau i Abildsø midlertidige barnehage. I morgen kan ungene troppe opp i nye lokaler.

Abildsø: Både barn og voksne har hatt det veldig bra her i paviljongene, vi har ikke fått noen klager fra foreldrene på lokalene, men det skal bli godt å komme inn i faste lokaler, sier styrer Johnny Skjelbostad til Nordstrands Blad.

Lokalavisen møtte han og Gro Kjersti Jansson tirsdag denne uken og de var i full gang med å pakke ned alt i esker.

Fredag morgen skal alle barna møte opp i den nye barnehagen. Vi gleder oss til å komme i gang i de fine lokalene, forteller de.

Gymsal

Barna må ikke flytte så langt, for de skal inn i lokalene hvor den nye kirken på Abildsø også er på plass. Det vil være samme antall barn i den nye barnehagen, noe som betyr 42 plasser for barn over tre år.

I tillegg til at det er helt nye lokaler får vi også tilgang til gymsal. I kirken har de også et aktivt barne- og ungdomsarbeid vi håper vi kan dra nytte av, sier Skjelbostad, som legger til at personalet i Abildsø midlertidige barnehage er positive og gjennomører flyttesjauen med et smil.

Snarlig demontering

Paviljongene på Leker´n på Abildsø ble satt opp i november 2005.

I desember flyttet barna inn og Bydel Østensjø sa at de bare skulle stå der i to år, mens man ventet på at den nye barnehagen skulle bli ferdig.

Vi er noen få uker på overtid, for paviljongene skulle vært fjernet til nyttår. Vi har nå avtale med Omsorgsbygg at de i uke 3 skal snarlig demontere den midlertidige barnehagen, forteller avdelingssjef for kultur og oppvekst i Bydel Østensjø, Tommy Grotterød.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.