*Nettavisen* Nyheter.

Flytting kan bli utsatt

Bygget som brant på Rodeløkka i går skal etter planen bli nye kontorer for NAV i løpet av høsten.

Bygningen som brant på Rodeløkka i går skulle etter planen huse NAV fra i sommer. Foreløpig er det usikkert hvor store konsekvenser brannen får.

RODELØKKA - Det viktigste er at ingen personer ble skadet i brannen, sier fylkesdirektør i NAV, Terje Tønnessen.

Bygningen som i går brant skulle etter planen bli nye kontorer for NAV Oslo Øst arbeid, NAV Grünerløkka trygd og sosialtjenesten i Bydel Grünerløkka.

Kontorbygget i Marstrandgata 6 står for tiden tomt grunnet pågående rehabiliteringsarbeider. Brannen, som startet på taket, skyldes trolig papptekking i forbindelse med oppføring av ny rømningsvei over tak, men brannårsaken er ikke endelig bekreftet.

Etter planen skulle NAV-kontoret i Bydel Grünerløkka etableres i november 2009. Brannen kan føre til forsinkelser i etableringen av bydelens NAV-kontor.

- Det er tidlig å si noe om skadene på bygget, men vi utelukker ikke at brannen kan føre til at etableringen av NAV Grünerløkka blir forskjøvet. Vi jobber nå med å utrede hvilke konsekvenser brannen vil få for fremdriften av NAV-kontorets etablering. Når dette er avklart vil vi komme tilbake med mer informasjon, sier Terje Tønnessen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.