RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flyvende griser på Bjørnholt


Her er det Maiken Frish (foran t.v.) som inviterer på militær kjøretur. Sjåfør Sofie Føyen Arnevåg følger opp, mens Henrik Fladseth (bak t.v.) og Stine Smeby tar plass.
Her er det Maiken Frish (foran t.v.) som inviterer på militær kjøretur. Sjåfør Sofie Føyen Arnevåg følger opp, mens Henrik Fladseth (bak t.v.) og Stine Smeby tar plass.
Om fire og en halv uke går teppet opp for historiens første Bjørnholtrevy.

BJØRNDAL: Det er torsdag formiddag i vinterferieuka og revygruppa på Bjørnholt skole er samlet til øvelse. Foran de oppslåtte setene på første rad ligger jakker, sko og sekker.

Vi må få til et slags skall rundt, slik at ikke bakscenen synes, sånn som på Nordstrandsrevyen, sier en av skuespillerne.

Folk peker, nikker og er enige. Revyen må bli bra. På alle måter. Foreløpig er det fokus på sang og sketsjer.

Vi er i en utvelgelsesprosess nå. Det er ikke sikkert denne sangen blir med, sier revysjef Helge Schwitters mens gjengen synger seg varme på sangen "5. min" til et dundrende akkompagnement.

Press

Forestillingen "Hvis griser kunne fly" blir skolen første skolerevy, og elevene slipper å tenke på at de må overgå fjorårets innsats. Men de har tro på suksess. De fleste i gruppa har revyerfaring fra Manglerud.

Vi vet hva vi går til, men ikke hva vi ender opp med, sier Schwitters med et smil.

Ute på gulvet står Lars Joachim Kvernrød med rusten stemme. Han er Lommemannen.

Jeg veit ikke, det er akkurat som jeg sier det samme flere ganger, kan dere ikke skrive litt om?

Mer lekser

Revygjengen gir alt, og håper på masse publikum.

Jeg har ikke merket at det går ut over skolearbeidet. Kanskje skuespillerne merker det annerledes? sier revysjef Kristina Ciric.

Jeg tror ikke jeg ville gjort mer lekser om jeg ikke var med på revyen. Og så er det kjekt å bli kjent med skolen på en ny måte, sier Lars Joachim Kvernrød.

Det blir nok verre i innspurten, smiler Kristina Ciric.

Premièren er 27. mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere