RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Day`n Night kommer til feiringen i Furuset Forum. – Kommer du? spør Fredsduene for ungdom, Alnaskolen, Ung i forum, som har fått støtte fra Bydel Alna.
Day`n Night kommer til feiringen i Furuset Forum. – Kommer du? spør Fredsduene for ungdom, Alnaskolen, Ung i forum, som har fått støtte fra Bydel Alna.

FN-feiring i Forum

Ungdommene på Furuset inviterer til feiring av FN-dagen i Forum. Litt på forskudd og med lokale helter på scenen fredags kveld.

FURUSET: Tradisjonen tro markeres dagen skikkelig på Furuset.

– Vi skal markere FNs-dagen også på Furuset Forum. Det blir lokal underholdning og enkel servering. Det er gratis inngang og alle er velkomne, forteller engasjerte Surgol Ghairat og legger til:

– Og vi har pratet med vår beskytter Akhtar Chaudhry, Anders Rødberg Larsen og kjære Mohan Singh Varma om å være appellanter.

Day`n Night, kjente lokale helter kommer. Kommer du?Og i pakt med ånden fra FN skriver Surgol:

"Planeten jorden er bare en liten stjerne (Fredsball) i verdensrommet.

Det er vår plikt å gjøre den om til en planet der alt levende ikke lenger trenger lide under krig, sult, urettferdighet og frykt.

Gi oss mot og styrke til å begynne på denne oppgaven i dag, slik at våre barns barn en dag skal bære navnet: MENNESKE MED STOLTHET"

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere