*Nettavisen* Nyheter.

Fokus på budsjett

Før jul i fjor kjøpte SVs Hanne Eldby (t.h.) en lottokupong til bydelsdirektør Tove Stien i håp om å spe på det trange 2009-budsjettet. Etter innsparingene som nå er foreslått ble det neppe gevinst. Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

Mandag 22. juni er det nytt møte i Østensjø bydelsutvalg.

ØSTENSJØ: Budsjettjusteringer for å få økonomien i balanse (se egen sak side 8-9) blir nok det viktigste for Østensjø bydelsutvalg (BU) denne kvelden. Det er likevel nok av andre saker å ta tak i.

Sentrale budsjettjusteringer fører penger inn i bydelskassen, prosjekt barnehagedekning oppdateres stadig og så er det som vanlig en rekke protokoller og rapporter som skal gjennomgås.

Fartshumper og navnebytte

Av de mer spennende sakene finner vi forslag om fartshump i Vetlandsveien, navneendring på Oppsal eldresenter, reguleringsplaner for Treskeveien 31 og Østensjøveien 148/Ulsrudveien 1A.

Skolebehovsplan, frivillighetsplan og flytting av bomstasjonene ved Abildsø er også på sakskartet denne mandagskvelden.

Si din mening

BU-møtet finner som vanlig sted i bydelens lokaler på Bøler senter, og starter med åpen halvtime klokken 18.30. Her har bydelens befolkning mulighet til å komme med sin mening hvis de for eksempel er uenig med bydelsdirektørens forslag til budsjettsalderinger.

Fullstendig sakskart for møtet finner du på bydelens nettsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.