RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fokus på fedme

Onsdag inviterer Landsforeningen for overvektige til gratis informasjonsmøte på Høyenhall skole. De søker også overvektige ungdommer til et behandlingsprosjekt.

Høyenhall: Forekomsten av sykelig overvekt i samfunnet øker raskt, både blant barn og voksne. I den anledning har den frivillige organisasjonen Landsforeningen for overvektige (LFO) tatt initiativ til å arrangere et åpent møte om overvekt og overvektsbehandling i vårt distrikt.

Møtet finner sted på Høyenhall skole førstkommende onsdag klokken 19. Her vil det blant annet bli informasjon om behandlingstilbud og treningstilbud, samt presentasjon av både nye og igangsatte prosjekter.

På møtet vil Dr. Med. Grethe Støa Birketvedt snakke om behandling av sykelig overvekt. Hun har ansvar for medisinsk behandling av sykelig overvekt i Helse Øst, og er dessuten leder av Nasjonalt kompetansesenterfor læring og mestring ved kronisk sykdom ved Aker universitetssykehus.

I tillegg til dette vil Katarina Lien og Ingvild Felling Meyer, begge leger fra 4 M-klinikken, holde foredrag om varig vektnedgang og livsstilendring for barn/tenåringer. De vil blant annet presentere prosjektet Ungvekt 2007, som de også trenger 10 deltagere i ungdomsskolealder til. Disse vil få behandling og oppfølging i 13 måneder. Landsforeningen for Overvektige vil dessuten presentere sine tilbud om trening, forelesninger og sosiale aktiviteter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere