Gå til sidens hovedinnhold

Fokus på opplevelser i ny butikk

Byggmakker går nye veier når kjeden åpner butikk på Brobekk. Varehussjef Wim Koonings vil ha flere kvinner og barn til butikken.

Brobekk: Om én uke åpner Byggmakker sin første butikk i Oslo. Det nye varehuset på Brobekk er den første butikken med helt nytt konsept for kjeden.
Vi satser spesielt på forbrukerkunder. Vi skal være inspirerende og gi litt ekstra, sier Lars-Erik Moe, som er salgsleder for butikk i det nye varehuset.
Byggmakker har tidligere satset mest på det profesjonelle markedet, men nå skal også vanlige forbrukere trekkes til butikken. Dette skal varehuset få til ved å gjøre det fint i butikken og legge til rette for opplevelser for de handlende.

Inspirasjon

Et stikkord for det nye varehuset er inspirasjon. Ifølge Lars-Erik Moe er målet at kundene skal se noe i butikken som gir dem lyst til å gjøre noe hjemme selv.
Vi skal være et flaggskip for en ny trend, der vi skal hjelpe kunden, ikke bare levere, sier Moe.
Nettopp derfor har varehussjef Wim Koonings satset på folk som er gode på kundebehandling. I staben har han dessuten både en interiørkonsulent og en snekker.
Vi skal ha det alle andre har, pluss noe friskt i tillegg. Mange kvinner synes ikke byggvarer er så spennende vanligvis, men her skal de få noe å titte på, sier Moe.
Koonings trekker fram et artig eksempel.
Ingen andre i Norge har flere forskjellige dolokk enn oss.

Sexy trelast

Byggmakker har ikke glemt de som liker å plukke planker fra hyller på gamlemåten, men også her blir det en ny vri.
Vi skal ha en sexy trelast, en drive-in-trelast, sier Wim Koonings. Det vil nemlig bli mulig å kjøre inn i trelasthallen og lempe alt rett inn i bilen.
Og har du ikke bil selv, kan Byggmakker tilby utleiebiler til handlende kunder.
Det skal være lett å handle hos oss, slår Koonings fast. Sammen med Lars-Erik Moe lover han gode tilbud og mye moro når butikken åpner torsdag om en uke.Ingen andre i Norge har flere forskjellige dolokk enn oss
Wim Koonings

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot