RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fokus på sexlyst i Groruddalen


sexolog: Kronisk sykdom og sexlyst er blant temaene Anne Kristin Dobbe og hennes kolleger skal diskutere på konferansen.
sexolog: Kronisk sykdom og sexlyst er blant temaene Anne Kristin Dobbe og hennes kolleger skal diskutere på konferansen. Foto: Foto: Privat
Nordiske sexologer samles i Groruddalen for å diskutere sex-problem nummer én: Lysten

GRORUDDALEN: Enten den er lav eller høy, er det sexlysten som skaper mest trøbbel i seksuallivene våre. Derfor står lyst og ulyst i fokus når nordiske sexologer møtes i Groruddalen 13. - 16. oktober.

Del på Facebook

Tenner ikke på partneren

– Mangel på lyst er statistisk sett det hyppigste problemet blant kvinner og det nest hyppigste problemet blant menn innen seksualitet, sier leder av Norsk Forening for Klinisk Sexologi, Anne Kristin Dobbe.

Grunnene til at sexlysten ikke er på topp kan ha mange grunner, og Dobbe forteller at hormoner, sykdom og en stresset hverdag kan spille inn. Men i noen tilfeller skyldes manglende sexlyst rett og slett at man ikke tenner på den sexpartneren man har.

Nordisk konferanse

Konferansen skal holdes på Quality Hotel 33 i Groruddalen og er 33. gang ledende sexologer fra Norden og Estland møtes for å diskutere seksuallivene våre.

De årlige koferansene avholdes i regi av av paraplyorganisasjonen Nordic Association for Clinical Sexology. Konferansen retter seg først og fremst mot fagpersoner som på forskjellige måter jobber med seksuelle lystproblemer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere