*Nettavisen* Nyheter.

Følg jakten på et sunnere liv!

Ernæringsterapeut og naturopat Gunn Karin Sakariassen forbereder Ullern-mannen Thorleif Edin på kurset som starter i slutten av februar.

Karianne og Thorleif har startet kampen for et sunnere og bedre liv. Du følger dem måned etter måned her i Ullern Avis Akersposten!

Klikk på bildet for å forstørre.

Et lettere liv? Karianne Zakariassen er motivert til å spise sunnere og mer fornuftig for å gå ned i vekt.

HEGGELI: Nå er det på høy tid å ta solide grep for å bedre helsen, mener både Karianne Zakariassen (32) og Ullern-mannen Thorleif Edin (55). Derfor har de begge to bestemt seg for å delta på vektoptimaliseringskurs i regi av Heggeli helhetsmedisin de neste 10 månedene.

Les Thorleifs historie her

Tverrfaglig hjelp

Det er ernæringsterapeut Gunn Karin Sakariassen som skal lede kurset, og med seg har hun både lege, fysioterapeut og psykolog. Sammen skal de hjelpe deltakerne til en sunnere livsstil.

Vi kaller ikke dette et slankekurs, men et langvarig opplegg for å legge om kost- og livsstil. Som bonus vil de som trenger det, gå ned i vekt, sier ernæringsterapeuten.

Les Kariannes historie her

Lærer matglede

Vi skal i løpet av de 10 månedene blant annet lære bort matglede og hva slags type mat som er viktig å få i seg, sier Gunn Karin, som de siste årene har jobbet på Fedon Lindbergs klinikk.

Interessen for kosthold og riktig ernæring fikk hun for mange år siden.

Jeg hadde en alvorlig tarmsykdom, som jeg klarte å spise meg frisk fra i løpet av 14 dager, sier hun.

Det var en tankevekker for Gunn Karin, som da virkelig forsto hvor viktig kostholdet er for helsa.

Ved Heggeli helhetsmedisin skal de nå sette i gang to slike grupper, én på dagtid og én på kveldstid, som skal møtes én gang per måned. I tillegg snakker de jevnlig én til én med deltakerne.

Det er fremdeles noen ledige plasser på kurset, som starter i slutten av februar og varer ut året, opplyser Gunn Karin Sakariassen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag