Gå til sidens hovedinnhold

Folk i farta

Gerd Tengbom, Tåsen: Den var fenomenal før St. hans. Siden har vi jo regnet bort. Men så har Tåsen seniorsenter vært åpent hele sommeren. Det har vært veldig bra. Gunnar Aaser, Tåsen: Jeg er fornøyd med sommeren, selv om det har regnet. Vi som er pensjonister har jo så mye ferie. Vi kan feriere i august og september hvis det blir bra vær. Inger Aaser, Tåsen (Gunnars kone): Vi har jo både vært to turer på fjellet og en tur til sjøen. Det har vært veldig fint. Marie Hasle, Tåsen: Jeg har vært på Hvaler. Har en datter som har hytte der. Det var bra vær de dagene jeg var der. Kjempefint å se utover sjøen. Anders Johan Blisten, ferierende på Ullevål, fra Hadeland: Den har vært dårlig. Jeg var på motorsykkelferie hele juli med bare drittvær. Deltok i trollrally og MC-treff i Fyresdal. Ragnhild Opskar, ferierende på Ullevål, fra Ålesund: Sånn passe. Jeg pleier å være fire uker på båtferie fra Ålesund. Det ble bare én uke i år. Istedenfor har jeg hatt mange kulturelle innslag. Gunn-Marit Uverud, ferierende på Ullevål, fra Kongsberg: Jeg har hatt en veldig bra sommer. Har feriert med døtrene mine på sør-vest-landet, besøkt i baroniet i Rosendal og Dyreparken i Kristiansand. Geir Nordheim, ferierende på Ullevål, fra Porsgrunn: Jeg har hatt det kjempebra, som vanlig. Har vært på fjelltur i Nord-Norge, noen seilturer, og kost meg med familien. Audun Smørgrav, Drammen, tilbake på gamle trakter på Ullevål: Glimrende! Har vært i Steinkjer, på hytta i Stavern og i Berlin. Og drenert hagen for regnvær.

Bildeserie

Bildeserie

Gerd Tengbom, Tåsen:

Den var fenomenal før St. hans. Siden har vi jo regnet bort. Men så har Tåsen seniorsenter vært åpent hele sommeren. Det har vært veldig bra.

Gunnar Aaser, Tåsen:

Jeg er fornøyd med sommeren, selv om det har regnet. Vi som er pensjonister har jo så mye ferie. Vi kan feriere i august og september hvis det blir bra vær.

Inger Aaser, Tåsen (Gunnars kone):

Vi har jo både vært to turer på fjellet og en tur til sjøen. Det har vært veldig fint.

Marie Hasle, Tåsen:

Jeg har vært på Hvaler. Har en datter som har hytte der. Det var bra vær de dagene jeg var der. Kjempefint å se utover sjøen.

Anders Johan Blisten, ferierende på Ullevål, fra Hadeland:

Den har vært dårlig. Jeg var på motorsykkelferie hele juli med bare drittvær. Deltok i trollrally og MC-treff i Fyresdal.

Ragnhild Opskar, ferierende på Ullevål, fra Ålesund:

Sånn passe. Jeg pleier å være fire uker på båtferie fra Ålesund. Det ble bare én uke i år. Istedenfor har jeg hatt mange kulturelle innslag.

Gunn-Marit Uverud, ferierende på Ullevål, fra Kongsberg:

Jeg har hatt en veldig bra sommer. Har feriert med døtrene mine på sør-vest-landet, besøkt i baroniet i Rosendal og Dyreparken i Kristiansand.

Geir Nordheim, ferierende på Ullevål, fra Porsgrunn:

Jeg har hatt det kjempebra, som vanlig. Har vært på fjelltur i Nord-Norge, noen seilturer, og kost meg med familien.

Audun Smørgrav, Drammen, tilbake på gamle trakter på Ullevål:

Glimrende! Har vært i Steinkjer, på hytta i Stavern og i Berlin. Og drenert hagen for regnvær.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar