RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Folk på gata: Tja til VIF i 17. mai-toget


Abel Ringvold, Mats Solberg, Elisabeth Trobe og Gerny Olin Teigen har ulike meninger om hvorvidt Vif bør få gå i barnetoget. Se hva de mener på videoen .
Abel Ringvold, Mats Solberg, Elisabeth Trobe og Gerny Olin Teigen har ulike meninger om hvorvidt Vif bør få gå i barnetoget. Se hva de mener på videoen . Foto: Foto: Marianne Holøien
Det er delte meninger blant folk på gata om Vålerenga bør få gå i barnetoget. Se hva de svarer i videoen!

SENTRUM: VIF søkte om deltakelse i barnas 17. mai-tog i år, men fikk  tommelen ned av 17. mai-komiteen.

– Gjør det noe da? Det er sikkert stas for barna å gå i samme tog som spillerne, sa én av dem vi traff på gata da vi tok med oss videokameraet ut og spurte etter folkemeningen på gaten.

 

 

 

Kommunikasjonsleder Elin Horn i Vålerenga Fotball har tidligere fortalt dittOslo at henvendelser fra flere hold fikk dem til å søke om å få delta i årets tog. Forslaget var at Vålerenga-spillere skulle å være med bakerst i toget, bak skolebarna og korpsene.

– 17. mai-toget er et barnetog, og det er barnas dag. Vi må behandle alle likt, ellers ville vi etter hvert fått altfor mange voksne i toget, sier ordfører Fabian Stang.

LES OGSÅ: – Oslo er for stor for Vålerenga

– Saken er i grunnen enkel. I Oslo har vi barnetog som er åpent for skoler og utdanningsinstitusjoner, sa leder Shoaib Sultan i 17. mai-komiteen, til dittOslo.no.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere