Folk på gata: Tja til VIF i 17. mai-toget

Abel Ringvold, Mats Solberg, Elisabeth Trobe og Gerny Olin Teigen har ulike meninger om hvorvidt Vif bør få gå i barnetoget. Se hva de mener på videoen .

Abel Ringvold, Mats Solberg, Elisabeth Trobe og Gerny Olin Teigen har ulike meninger om hvorvidt Vif bør få gå i barnetoget. Se hva de mener på videoen . Foto: Foto: Marianne Holøien

Det er delte meninger blant folk på gata om Vålerenga bør få gå i barnetoget. Se hva de svarer i videoen!

SENTRUM: VIF søkte om deltakelse i barnas 17. mai-tog i år, men fikk tommelen ned av 17. mai-komiteen.

– Gjør det noe da? Det er sikkert stas for barna å gå i samme tog som spillerne, sa én av dem vi traff på gata da vi tok med oss videokameraet ut og spurte etter folkemeningen på gaten.

Kommunikasjonsleder Elin Horn i Vålerenga Fotball har tidligere fortalt dittOslo at henvendelser fra flere hold fikk dem til å søke om å få delta i årets tog. Forslaget var at Vålerenga-spillere skulle å være med bakerst i toget, bak skolebarna og korpsene.

– 17. mai-toget er et barnetog, og det er barnas dag. Vi må behandle alle likt, ellers ville vi etter hvert fått altfor mange voksne i toget, sier ordfører Fabian Stang.

LES OGSÅ: – Oslo er for stor for Vålerenga

– Saken er i grunnen enkel. I Oslo har vi barnetog som er åpent for skoler og utdanningsinstitusjoner, sa leder Shoaib Sultan i 17. mai-komiteen, til dittOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.