RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Folkefest i parken


Litt mer enn hallingkast: Show med Vigueens Cheerleaders som ble europamestere 2010. en inspirasjon for de i bydelen som sysler med å lage egne kurs og lag for cheerleaders.
Litt mer enn hallingkast: Show med Vigueens Cheerleaders som ble europamestere 2010. en inspirasjon for de i bydelen som sysler med å lage egne kurs og lag for cheerleaders.
Stemningen, folkehavet og alle de lokale artistene skinte om kapp med sola under den årlige festen i Veitvetparken.

VEITVET: For 14. år på rad var alle innbudt til stor folkefest i Veitvetparken.

Og for å sikre support fra værleverandøren, startet det hele med en lang kulturparade fra Solparken på Sletteløkka og ned til Veitvetparken. Alle i folkedrakt, klubbdrakt, lagdrakt eller det som passet akkurat da.

Mylder

Selv den mest kresne måtte finne noe å kose seg med denne dagen.

Alskens aktiviteter og underholdning både på og foran scenen.

Vigueens Cheerleaders, europamestere fra 2010, var spesielt hentet inn da det Veitvet sportsklubb har planer om liknende til høsten.

– Jeg her og nå avkrefte at jeg ikke stiller med eget Cheerleaderteam «Wingkings» under neste års fest, sier en blid og fornøyd BU-leder Torstein Winger, da Lokalavisens utsendte lurer på om han har begynt å trappe ned da han bare stiller på 7. plass til høstens valg.

Avslutningen av folkefesten var konsert med Elvira Nikolaisen.Lokalavisen kommer med mer stoff og flere bilder fra festen senere.

 

 

 

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere