*Nettavisen* Nyheter.

Folkemøte om graffiti

Ap inviterer til folkemøte om den planlagte frie kunsnterveggen på Lilleborg. FOTO: LARS ROAR RUD

Sagene Arbeiderparti arrangerer folkemøte om tagging førstkommende tirsdag på trikkestallen.

TORSHOV: Den lovlige kunstnerveggen på Lilleborgbanen skaper debatt. Til uka skal bydelsutvalget på Sagene behandle sak om veggens framtid. To dager før møtet, søker Arbeiderpartiet etter folkets mening om saken.

– Vi holder dette møtet for å komme i dialog med beboerne og graffitimiljøet, sier Jørgen Foss.

Les også: – Skal ikke bare være graffiti

Som Østkantavisa har skrevet om i flere runder, tagges det allerede på natursteinen ved Lilleborgbanen. Denne veggen skal det altså ikke tagges på. Når en nyoppretta vegg kan se dagens lys, er nå helt i det blå. Sagene Arbeiderparti merker seg protestene i nabolaget. Derfor søker de folkets råd i forkant av torsdagens bydelsutvalgsmøte.

– Kan vi ha veggen der den er i dag? Sutrer naboene for mye? Blir det tagging på gårdene i nærmiljøet? Er vi redd for det ukjente? Er grafitti fint? Hvem kommer til graffitiveggen? Møt opp og fortell oss din mening, oppfordrer Jørgen Foss i partiet.

– Men har Ap kommet i stuss om denne veggen?

– Nei, på ingen måte. Vi vet at veggen er kontroversiell og skaper debatt. Derfor er det viktig å lande debatten inn i et møtelokale. Vi må finne gode løsninger og vi skal lytte til folk, forsikrer Foss.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.