RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Luksus: En slik utsikt fra badekaret kan du vente deg i en leilighet i Øvre Ullernåsen Terrasse. foto: Privatmegleren residence
Luksus: En slik utsikt fra badekaret kan du vente deg i en leilighet i Øvre Ullernåsen Terrasse. foto: Privatmegleren residence

For ekslusivt for finn.no

Sju av 15 luksusleiligheter på beste Ullern ble solgt i juni. Nesten uten annonsering.

ULLERN: Det gikk unna for Privatmegleren Residence i juli. Over halvparten av 15 luksusleiligheter i prosjektet Øvre Ullern Terrasse ble solgt. Og det uten annonsering hos verken finn.no eller Aftenposten, skriver Finansavisen.

70.000

Den dyreste leiligheten har fått en prislapp på 17,5 millioner kroner. Den er på romslige 252 kvadratmeter. En kvadratmeterpris på 70.000 kroner. To balkonger følger med. Med på kjøpet er også vannbåren gulvvarme og baderomsinteriør fra Villeroy & Boch. Er du på sparebluss kan du få kjøpt en leilighet på 65 kvadratmeter til 3,3 millioner kroner. Og bare glem å søke etter leilighetene på finn.no. Slik selger man ikke leiligheter på Øvre Ullern Terrasse. Meglerduoen Jon Kvisgaard og Anders Lysholm i Privatmegleren Residence når aktuelle kjøpere uansett.

Etterlengtet prosjekt

Meglerne tror folk har ventet lenge på et slikt på prosjekt på Ullern. De tror ikke Ullern-folk ønsker å flytte andre steder.

Dette er siste eiendom på Ullern på som blir regulert til slik bebyggelse, sier Kvisgaard.

Skal de nå ut til nåværende villaeiere må fasilitetene oppfylle luksuskrav. Blant annet får alle hovedsoverom eget bad, i tillegg til minimum ett bad til.

Dette er fasiliteter villaeiere er vant til, bemerker Kvisgaard.

Sju leiligheter er solgt. Og meglerene er i kontakt med to til tre mulige kjøpere. Byggingen av prosjektet starter i oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere