For enkelt for Vestli

Vestlis sesong i 3. divisjon har som ventet vært en lang triumfferd, og mot Ski fikk Fredrik Rønold og lagkameratene nok en gang en enkel jobb med å vinne.

Vestlis sesong i 3. divisjon har som ventet vært en lang triumfferd, og mot Ski fikk Fredrik Rønold og lagkameratene nok en gang en enkel jobb med å vinne.

Vestli-herrene leker seg mot 2. divisjon, men høyere enn det vil ikke laget i alle fall ikke ennå.

STOVNER: 2. divisjon er nok perfekt for oss. Vi har et for godt lag til å ligge der vi ligger nå, sier Jan Erik Braathen.

Så sent som forrige sesong spilte han og de fleste av dagens lagkamerater i eliteserien, men med en elendig økonomi ble Vestli nødt til å trappe ned satsingen på sitt herrelag. Derfor spiller i år laget i 3. divisjon, der laget har 13 seirer og én uavgjort til nå. Dermed er det allerede mer eller mindre klart at laget spiller i 2. divisjon neste år.

Selv om nivået er lavt i 3. divisjon, kan det være gøy hvis vi spiller god håndball. Men det blir nok morsommere neste år, sier Braathen.

Må trene mer

Han ser frem til å få hardere motstand å bryne seg på neste sesong.

Lagene er blant annet bedre trent i 2. divisjon. Selv bør vi nok da gå opp til to økter i uken. Nå trener vi bare én gang, sier Braathen.

Forskjellen fra fjorårets sesong er med andre ord enorm for Vestli-gutta, men Braathen savner ikke eliteserien.

Jeg tror nok ikke klubben er klar for det med det første, og vi spiller uansett for gøy nå. Dette er en kompisgjeng som har spilt sammen lenge, sier Braathen.

Falt etter pause

Søndag sto Ski på motsatt banehalvdel i Stovnerhallen et lag som etter tabellen å dømme skulle vært blant de hardeste nøttene for Vestli i år. Men etter 19-4 i 1. omgang, var det ingen tvil om hvor seieren skulle gå.

Dessverre var ikke den andre omgangen noe stor, men det er slik det blir i mange kamper. Vi er 20-30 mål bedre enn de fleste vi møter, sier Jan Erik Braathen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.