*Nettavisen* Nyheter.

For enkle mot Bjørnar

BSKs J19 hadde for få strenger å spille på i cupfinalen mot Bjørnar, og tapte 20-27 foran drøyt tusen tilskuere i Oslo Spektrum.

OSLO: Jeg tror dette ble litt for stort for oss. Det var litt for mange som ikke tørte å slippe seg løs, sier trener Sissel Bleivik.
Christina O'Sullivan og Pernille Wibe samarbeidet som vanlig bra, og sto for elleve av BSKs mål. Men fra venstrebacken scoret ikke BSK et eneste mål i løpet av matchen, og der var det stor forskjell på BSK og Bjørnar. Bergenserne hadde tre målfarlige bakspillere, og venstrebacken Christine Danielsson scoret like så godt åtte mål.
Vi ble avslørt av Bjørnar. De rettet mye av fokuset mot Pernille og Christina, og så hadde ikke vi så mye annet å komme med i denne kampen her. Det var synd, for jeg skulle ønske at jentene hadde klart å få vise litt mer av det de er gode for, sier Bleivik.
Nå var ikke alt mørkt for BSK. Det første kvarteret var bra. BSK ledet 7-6, etter blant annet noen fine kontringer og godt keeperspill av May Linn Orkelbog.
Så gikk rullegardinen ned for alle de gule og blå på likt. Bjørnar scoret fem mål på rappen, og BSK klarte aldri å komme tilbake.
Det virket som om vi mistet helt gnisten, sier Christina O`Sullivan.
Skuffet? Akkurat nå rett etter kampen er det litt skuffende, men det er ikke noen tvil om at det beste laget vant.
O'Sullivan er mer skuffet over måten de tapte på.
Vi har forberedt oss godt på den måten Bjørnar spiller på, og de kom ikke med noen overraskelser. Derfor skjønner jeg ikke hvorfor vi ikke løste det bedre, sier Christina.

Sølvjenter

Bjørnar ledet på det meste 21-11 midtveis i andre omgang. Det endte til slutt 27-20 til bergenserne, og dermed ble det sølv til BSK. Jeg kan ikke akkurat si at vi vant sølv heller, for det vant vi Trondheim for noen uker siden, sier Christina. Toppscorer Pernille Wibe var skuffet etter tapet. Det er j..... surt akkurat nå, sier Pernille.
Hva skjedde når Bjørnar stakk i fra dere?
Vi blir stressa, og klarer ikke å gjøre noe av det vi har øvd på.
Var det nervøst å spille i Oslo Spektrum?
Nei, det gikk bra. Vi var her dagen før kampen, og da var det faktisk mer nervøst å stå her i en nesten tom hall, sier Pernille Wibe.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.