RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

For trang lukeparkering


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Her kan du se litt av det Manglerud-politiet har rykket ut på de siste dagene.

LAMBERTSETER: Onsdag  kveld  forsøkte en 24 år gammel kvinne å lukeparkere i Mellombølgen på Lambertseter. Plassen var tydeligvis i trangeste laget, og det endte med at hun kjørte på en annen bil og ødela baklys på denne.

Et vitne merket seg imidlertid registreringsnummeret. Dermed fikk kvinnen politiet på døren. Hun sa at hun ikke hadde merket at hun hadde forårsaket skade.
 

Les flere saker fra Manglerud-politiets logg her:

Meldte at det var veldig glatt

ULSRUD: Når man oppdager at det kan oppstå fare for andre, er det fint at man varsler politiet.

Det gjorde en mann som onsdag formiddag hadde kjørt Ulsrudveien ned mot Østensjøvannet. Han fortalte at det var ekstremt glatt. Han hadde klart å komme seg helskinnet ned, men var glad han ikke hadde møtt noen.

– Politiet varslet omgående Veimeldingssentralen som med en gang dro ut og strødde, forteller overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Stakk fra påkjørsel

HAUKETO: Litt over klokken 18 onsdag  ble det meldt om at en bil hadde kjørt på en annen bakfra – og stukket av. Vitner hadde imidlertid merket seg registreringsnummer, og dette førte politiet hjem til en taxisjåfør.

Ingen ble skadet ved påkjørselen. Uansett – å stikke fra et trafikkuhell må man ta konsekvensen av.

Luktet hasj

EKEBERGVEIEN: Torsdag ettermiddag kom en politipatrulje over en parkert bil på parkeringsplassen ved Ekeberg Idrettshall. De fattet mistanke om at ikke alt var helt i orden. Da de åpnet bildøren, luktet det hasj. De to guttene i bilen, 18 og 19 år, ble anmeldt for kjøp og bruk av hasj. En kompis av fører hentet bilen.

Tagget på T-banen

BERGKRYSTALLEN: Torsdag kveld ble det oppdaget at to personer tagget på T-banen på Bergkrystallen. Da de to forsto at de var iakttatt, stakk de av og forsvant inn i tunellen mot Munkelia. Det ble lett med hund i området, men de to aktuelle ble ikke funnet.

Luktet marihuana

LJABRUVEIEN: Litt over klokken 02 natt til fredag  stoppet politiet en bil i Ljabruveien. Politifolk har skarpe neser, og det ble registrert marihuana-lukt.  Den 24 år gamle føreren, som var alene i bilen, ble anmeldt.

Nediset bil

NORDSTRAND: Vegtrafikkloven er  helt klar på at man skal ha god sikt før man kjører avgårde. Det hadde tydeligvis ikke en 27 år gammel mann som  tidlig  fredag  morgen ble stoppet i Nordstrandveien. Hele bilen var nediset.

Politiet vurderte både førerkortbeslag og forenklet forelegg. Sjåføren vedtok det siste på stedet.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere