RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forbanna på Frp og Høyre i Oslo

Erling Lae sitter på hendene sine. Oslo har i dag fått 80millioner av staten gjennom belønningsordningen for kollektivtrafikken. Høyre og FrP er skuffa, men kan takke seg selv for at de "bare fikk en økning på 20 millioner.

Helt siden klima forliket og budsjettfremleggelsen har det vært klart at trafikkbegrensende tiltak var viktig å ha med i søknadene sine om belønningsmidler. FrP har vært i mor dette. Oslos samferdselsbyråd Jøran Kallmyr ofrer Oslos kollektivbrukere for å markere et politiskpoeng. Dette er provoserende og barnslig.

Når FrP sitter i et Høyreledet byråd går det ikke an å påstå at dette er regjeringens skyld. Erling Lae er nestleder i Høyre. Det følger ansvar med det å ha sånne posisjoner. Når skal styret i Oslo begynne å ta dette ansvaret? De søler bort hundretallsmillioner på dårlige IKT og Flexus prosjekter, men kommer med krokodilletårer når de ikke får penger av regjeringen. Dette går ikke lengre. Nå må Erling stå for det klimaforliket hans parti har laget med regjeringen, ta FrP byråden i ørene og sørge for at han kommer med en holdbar søknad.

Oslo fortjener bedre en å være lekegrind for Gjøran Kallmyr.

Truls Wickholm

Stortingsrepresentant AP

TransportkomiteenRina Mariann Hansen

Bystyret Oslo, leder av Aps samferdsels fraksjon

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere