*Nettavisen* Nyheter.

Forbedrer lokale skoler i ferien

Skoleferien er tid for rehabilitering av skolebygningene.

Oslo: I vårt distrikt er det en del skoler som blir fikset på mens solen skinner. For det meste er det oppgradering av klimaskjermingen ved skolene som blir utbedret. Det vil si at skolenes fasade blir tilpasset værforhold slik at det blir komfortabelt inne. Noen få skoler får i tillegg nye vinduer.

På Brannfjell skole blir hele sydfløyen rehabilitert og på Bryn blir det i sommer etablert en egen spesialavdeling. Østensjø skole får nye dusjer og garderober. På Lambertseter videregående skole blir det elektriske anlegget oppgradert, mens Manglerud videregående får både nytt varmeanlegg og avløpsanlegg. I alt er det elleve skoler som blir rehabilitert på ulike måter i løpet av sommeren.

Det er også et par større prosjekter som arbeides på nå i sommervarmen. Bøler idrettshall ha nettopp blitt påbegynt og skal etter planen stå klar i løpet av året. Også arbeidet med den nye videregående skolen i Søndre Nordstrand fortsetter gjennom sommeren. Listen viser hva slags arbeid som blir utført på de lokale skolene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.