RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forbereder folkefest

Neste helg braker det løs på Holmlia. Både lørdag og søndag er programmet tettpakket med spennende aktiviteter.

Holmlia: Ove Bevolden i Holmlia Sportsklubb (HSK) og Bente Nilsen i Stiftelsen Holmlia Nærmiljø (SHN) lover at arrangementet 2. og 3. juni skal bli en folkefest av dimensjoner for alle på Holmlia.

Kjendiskamp

Noen av de mange høydepunktene Bevolden og Nilsen kan friste med er stor "Vær stolt"-konsert på søndagen med kjente artister som Outlandish, MadCon og lokale Rex og Black Diamond.

Både lørdag og søndag vil det være en stor internasjonal kafé på utsiden av Lusetjern skole.

Målet er å ha minimum ti land fordelt på verdensdelene. Litt av intensjonen med arrangementet er jo å vise mangfoldet her ute, sier Bevolden.

Kjendisfotballkampen som finne sted søndag vil nok også være noe som er verdt å få med seg. Da skal et Holmlia-lag med både tidligere alpinist Kjetil André Aamodt og Larviks håndballspiller Linn-Kristin Ullevoldseter Riegelhuth spille mot andre kjendiser som tør å møte motstand.

Alt på en gang

Begge dager vil frivillighetssentralens tradisjonelle sommermarked være åpent. Og egne hestedrosjer skal gå fra Lusetjerndalen og opp til frivillighetssentralen.

Av andre aktiviteter arrangørene kan lokke med er foreldresirkus, musikkverksted, olabilløp, fotoutstilling og politihundoppvisning. Holmlia kirkes årlige United-konsert går av stabelen lørdag kveld med mange lokale musikere og dansere. Søndag inviterer Søndre Ås gård sin tradisjonelle gårdsdag.

Etter mange års dvale går startskuddet for Holmlialøpet lørdag 2. juni klokken tolv.

Det var stort før, men så ble det borte. Nå har vi lyst til å få det i gang igjen, forklarer Bevolden. Det er sportsklubben og Stiftelsen Holmlia Nærmiljø som står sammen om arrangementet. Bevolden regner med at rundt 200-300 personer er involvert i arrangementet i år. Og de frivillige kommer fra alle kanter av lokalmiljøet. Holmlia kirke er involvert i stor grad med sin konsert. Sportsklubben stiller med foreldre i kafeen og som vakter og til andre oppgaver. I tillegg stiller mange fra stiftelsen som frivillige. Dermed skulle det være duket for en begivenhetsrik helg på Holmlia på årets første junidager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere