Forbereder julemarked

Søndag ettermiddag var det loppemarked på Sogn frivillighetssentral, men først og fremst var det forberedelser til helgens julemarked.

Kringsjå: Det var relativt stille søndag ettermiddag på Sogn frivillighetssentral. Det lille loppemarkedet gikk mot slutten, men rundt et bord var det stor aktivitet.
- Vi gjør hjemmelagete julekort. I dag har Amel og Christelle lært forskjellige teknikker. De lærer veldig fort, sier Sonja Bergan, som driver hobbyklubben på frivillighetssentralen.
På bordet står og ligger rekker med flotte julekort med mangeartede motiver gjort med ulike teknikker som akrylmaling, silkemaling og 3D-kort. Dette er bare noe av det som skal tilbys på markedet.
- Vi gleder oss til julemarkedet. I fjor var det kjempepopulært med masse boder med alt mulig av håndarbeider, julepynt, klær, vesker, smykker og mye mer. Her blir man også kjent med folk og har hyggelig samvær med kaffe og kaker. Vi gleder oss veldig til helgens julemarked, sier daglig leder ved frivillighetssentralen, Mona Magnussen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.