*Nettavisen* Nyheter.

Forbereder ombyggingen

Første trinn av ombyggingen skal stå ferdig neste år. Forberedelsene har startet. Nye butikker har flyttet inn og andre har byttet lokaler.

Linderud: Senteret som er et av de få privateide kjøpesentrene i landet, trenger fornyelse. Det har eierne tatt konsekvensen av og investerer 400 millioner kroner i nybygg og ombygging.

Stor arbeidsplass

På Linderud senter er det over 150 mennesker som har sin hovedinntekt. Og flere skal det bli.
- Vi regner med at byggetrinn 1 blir ferdig neste år. Vi får da bedre plass og nye leietagere kommer inn. Ikke minst ønsker vi flere nye spisesteder velkommen, så da blir det et glass rødvin å få til maten, sier senterleder Irene B. Karstad.
Hun legger til at det blir lagt vekt på å beholde roen i sentret, unngå stress. De ønsker seg gjerne butikker som er privateide, som er litt annerledes og som kan bidra til å skape en god atmosfære.
Tropehagen Zoo er en av butikkene som har fått nye lokaler. Opp fra underetasjen til lyse lokaler i 2. etasje.
- Det var en riktig hektisk flyttehelg i pinsa. Nesten så en ikke skulle tro det var mulig. Nå er det mange flere som legger merke til vår butikk, ja mange har ikke visst at vi fantes her, sier en fornøyd eier, Lars Erik Koritov, mens han viser senterlederen sine nyinnkjøpte arrowanaer. Sjelden fisk fra Sør-Amerika.

Livsstil

Life har også byttet lokaler. Nå lokalisert midt i senterets 1.etasje og med ny leder.
- Det har vært en kjempebra åpningsdag. Litt krøll med dataen, men bare fornøyde og hyggelige kunder, sier leder Christer Bergene.
Med seg på flyttelasset har han flere av de gamle medarbeiderne. Han legger til at de har som mål å bli beste butikk innen Life-kjeden. En butikk som ønsker å selge kundene produkter for personlig velvære og helse.
- Folk har blitt flinkere til å ta vare på seg selv. Renseprodukter som skiller ut kroppens slaggstoffer har tatt helt av, sier en oppglødd Bergene.
Ellers er det åpnet ny flott veskebutikk, Din veske, i senteret, og Økonomisko har flyttet inn i nye og vesentlig større lokaler. Princess har flyttet opp og Nille-butikken er ny.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.