RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forblåst storbyrock


Howl spiller på by:Larm for tredje gang.
Howl spiller på by:Larm for tredje gang.
Seksmannsbandet Howl spiller på by:Larm for tredje gang. De er spent på hva publikum synes om låtene hentet fra deres nye skive Cold Water music!

SENTRUM: Howl gjorde stor suksess da de besøkte by:Larm for andre gang, tilbake i 2008. De forventer ikke den store hypen i år, men håper noen av representantene fra landets festivaler stiller opp til konsert.

Veteraner

– 2010 er faktisk tredje gang Howl spiller på byLarm. Første gang var i Stavanger 2005. Da var vi unge og lovende og trodde by:Larm skulle breake oss som band, men vi fant fort ut at det var andre artister som spilte der i tillegg til oss, sier Knut Frøysnes, et av bandets seks medlemmer. Etter eget utsagn en kammeratgjeng som ikke klarer å gjøre så mye annet fornuftig enn å spille i band.


BLI FAN AV ØSTKANTAVISA PÅ FACEBOOK

Litt svensk?

– Hva slags musikk kan vi vente oss fra Howl på by:Larm 2010?

– Howl spiller forblåst storbyrock. Album nummer to som kommer 8. mars er spilt inn i Gøteborg og låter ørlite grann svensk. Svenskene er jo som kjent et litt kjøligere folkeslag enn oss trauste nordmenn. Skiva heter «Cold Water Music» og er nok inspirert av det kjølige Sverige.

– Hvem har inspirert Howl?

– Rolling Stones, Iggy Pop, Built To Spill, Bruce Springsteen, Spoon, Velvet Underground, Guided by Voices, The Cure, Tom Petty og mange andre.

Heite tips

Gruppa skal også få med seg en rekke andre band, når de først har by:Larm-passet hengende rundt halsen.

– Vi anbefaler å sjekke ut instrumentalbandet Pow Pow. Et hardtarbeidene instrumentalrockeband fra Oslo som viderefører arven fra det glimrende, men dessverre oppløste, post-rock bandet Salvatore. Ryktene sier at album nummer to er ferdig innspilt og slippes så fort et oppegående plateselskap slår kloa i bandet. Sjekk også ut partybandet The Goo Men fredag kl. 01.00 på Tilt. Vanskelig å overgå denne skjeggete gjengen! avslutter Frøysnes.Fredag 21:30 - Rockefeller

Lørdag 23:50 - Last Train

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere