RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fordelte én million

Bydel Østensjø har nå fordelt én million kroner i frivillighetsmidler til 110 søkere.

Østensjø: Vi har fulgt "smøre tynt utover" tilnærmingen, fordi vi mener vi oppnår mest ved å gi mindre oppmuntringer til flest mulig, sa leder for Byutvikling, miljø- og kulturkomiteen, Per Nygaard (SV) under mandagens BU-møte.

Det ble i alt delt ut 986 300 kroner i frivillighetsmidler til 110 søkere. Det var i alt 130 søkere som hadde søkt om støtte på til sammen 3 250 721 kroner. En del av søkerne falt utenfor rammene til frivillighetsmidlene.

Bryn Miljøforum søkte om penger til kampen for Manglerudtunellen og var den eneste søkeren som fikk hele beløpet de søkte om. Dette etter at Arne Sandberg (FrP) ikke kunne gå med på komiteens forslag om å gi 8 000, istedenfor de 20 000 kronene Bryn Miljøforum hadde søkt om.

Dette er første gang at noen har fått alt de har søkte om. Jeg kunne ikke gå med på at Bryn Miljøforum bare skulle få 8 000 kroner, de har aldri bedt om én krone før, selv om de står på og jobber for bedre miljø langs veien, sier Arne Sandberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere