RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foredrag om tippoldefar

Nora Ibsen er tippoldebarnet til Henrik Ibsen. I forrige uke fortalte hun om den store Ibsen-markeringen som foregår i hele 2006.

Oppsal: Mandag i forrige uke arrangerte Østensjø kunstforening og Oppsal bibliotek åpent møte om Ibsenåret 2006. Rundt seksti tilhørere hadde benket seg på Oppsal bibliotek for å høre et foredrag om Henrik Ibsen og Ibsenåret 2006.

Møtet åpnet med et musikalsk innslag av Linnda Bull og Janne Andorsen. De sang kjente sanger av blant andre Alf Prøysen, Kari og Ola Bremnes. Nora Ibsen fortalte så om sin tippoldefar og alle arrangementene i forbindelse med markeringen for at det er 100 år siden han døde. Nora Ibsen er prosjektleder for Ibsenåret 2006. Jubileet feires med oppsetninger og arrangementer i hele landet. Det er også flere markeringer i utlandet.

Hovedoppgaven er å fordele arrangementene utover hele året og ikke bare på fødselsdagen eller dagen han døde, sier Nora Ibsen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere