RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foreldre vil ha ildsjeler inn i Tåsenhallen

Endelig blir det plass til teater, turn, karate, korsang, eller kanskje cheerleading i Tåsenhallen, og skoleforeldrene oppfordrer ildsjelene til å ta kontakt.

Tåsen: Etter Tåsen FAUs (Foreldrenes Arbeidsutvalg) mange runder med skolemyndighetene, fikk til slutt ihvertfall Tåsenkorpsets drilljenter øvingstid i den nye flerbrukshalllen tilknyttet skolen - halve mandagskvelden.

Resten av tiden etter skoletid/aktivitetsskoletid, er det idretten som har hallen. Men drilljentene trenger ikke all plass selv på mandagene, og halve hallen blir nå frigjort til andre barneaktiviteter denne kvelden – frem til klokken 20.00.

– Vi setter enormt pris på de ildsjelene som organiserer aktiviteter der Tåsen-barna kan delta - det være seg for eksempel teater, turn, karate, korsang, cheerleading eller allidrett, sier FAU-leder (foreldrenes arbeidsutvalg) Petter Karal.

Han håper at flest mulig av disse ildsjelene vil melde seg til FAU innen 1. mars.

– Selv om vi ikke får plass til alle i denne omgang - noen timer en mandagskveld betyr bare ca 18 sekunder halltid per Tåsenelev etter skole/aktivitetsskoletid - så vil vi kjempe for å få tildelt mer halltid allerede i april. Så her er det bare å melde inn det man har, sier Karal.

– Det er flott at vi får sårt tiltrengt tilgang til hallen for aktiviteter som kommer Tåsen-barna til gode., og selv om det forleøpig ikke er snakk om mye, blir vi veldig glade for å komme igang med barneaktiviteter i det hele tatt! sier Karal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere