RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foreldrene bekrefter identiteten til «John»


TSJEKKISK: Foreldrene bekrefter at «John Smith» er deres sønn. Politiet legger bekreftelsen fra tsjekkisk politi til grunn for identifiseringen.
TSJEKKISK: Foreldrene bekrefter at «John Smith» er deres sønn. Politiet legger bekreftelsen fra tsjekkisk politi til grunn for identifiseringen. Foto: Foto: Politiet
Mannen med hukommelsestap som ble funnet i Oslo i midten av desember er nå identifisert.

OSLO: Oslo politidistrikt mottok i går kveld melding fra tsjekkisk politi om at foreldrene til mannen som siden midten av desember har levd i Oslo uten å kjenne til sin identitet, har bekreftet ham som sin sønn.

Til nå har han kalt seg «John Smith».

Les saken: Ung mann med totalt hukommelsestap – politiet står uten spor

Det var et tsjekkisk tips på bakgrunn av mediedekningen der som ledet politiet på sporet av identiteten hans, opplyser politiet.

Etter anmodning fra norsk politi oppsøkte tsjekkisk politi i går foreldrene, som bekreftet fra foto at mannen er deres sønn.

Norsk politi vil, ifølge en pressemelding, gjøre flere undersøkelser, blant annet gjennom kontakt med foreldrene, med et mål om å få ytterligere formell verifisering av identiteten.

Dette skal gjøres blant annet gjennom DNA-sammenligning. Politiet legger per nå til grunn bekreftelsen fra tsjekkisk politi.

Politiet vil på formiddagen i dag ha en lengre samtale med mannen selv og hans bistandsadvokat.
 

Flere saker fra dittOslo.no:

Elev fikk stålplate i hodet

Tre til sykehus etter ulykke på Røa

Fant hasj i gasstank
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere