RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foreldrepar tiltales for mishandling av barna


I RETTEN: I neste uke må et foreldrepar møte i Oslo tingrett for å svare på en tiltale om grov mishandling av ungene sine.
I RETTEN: I neste uke må et foreldrepar møte i Oslo tingrett for å svare på en tiltale om grov mishandling av ungene sine.
Tre barn ble utsatt for vold og trusler av sine egne foreldre over en periode på seks år.

OSLO TINGRETT: Et par i 40-årene fra Bydel St. Hanshaugen må i neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha mishandlet sine tre barn gjentatte ganger.

Facebook-knapp kommer her

Mishandlingen skal ha foregått på ulike bostedadresser, både i Norge og i utlandet, i perioden oktober 2006 til september 2012.

LES OGSÅ: «Slo og sparket både datter og sønn»

Foreldreparet, som nå er bosatt på Bislett, skal ifølge tiltalen ha slått og truet to døtre og én sønn over perioder av ulik varighet.

LES OM FLERE SAKER FRA OSLO TINGRETT HER

Voldshandlingene foreldrene tiltales for skal er utført både med hendene og ved bruk av ulike gjenstander. I tillegg skal foreldrene ha truet barna med flere slike handlinger.

Det eldste barnet er ifølge tiltalen mishandlet i hele den ovennenvte perioden.

Det nest eldste barnet skal være utsatt for det samme i en periode på nesten 2,5 år, mens den yngste av søskene er offer for tilsvarende vold og trusler i en periode på rundt seks måneder.

Med i tiltalen er det også lagt ned påstand om oppreisning for de tre fornærmede ungene, samt beslaglegging av en pekestav foreldrene eier.

LES OGSÅ:

Tatt med pistol på Holmlia skole

Beruset mann stjal taxi

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere