RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foreløpig ingen pågripelser etter Lindeberg-drapet

Kriminalteknikere med hund undersøker området der det ble funnet våpen etter at en mann ble funnet drept natt til lørdag ved Lindeberg skole i Oslo. Foreløpig er ingen pågrepet for drapet.
Kriminalteknikere med hund undersøker området der det ble funnet våpen etter at en mann ble funnet drept natt til lørdag ved Lindeberg skole i Oslo. Foreløpig er ingen pågrepet for drapet. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet i Oslo har fortsatt ikke pågrepet noen etter at en mann ble funnet skutt og drept på Lindeberg natt til lørdag.

LINDEBERG: - Det er ikke vesentlig ny informasjon i saken så langt i dag. Politiet har fortsatt ingen mistenkt, siktet eller pågrepet i saken, opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt.

Guttene som tok kontakt med politiet mandag, viste seg å ikke være de samme som ble sett på en buss i nærheten av åstedet noen minutter før politiet fikk melding om drapet.

- Vi er derfor fortsatt interessert i å komme i kontakt med guttene som ble sett på bussen. Samtidig har vi opplysninger som vi håper skal føre til at vi får kontakt med dem, sier Metlid.

Bakgrunn: Mann funnet drept i Oslo

Ber vitner melde seg
Tenåringene som tok kontakt, var fire andre gutter som var i det aktuelle området, og som også har blitt observert av andre vitner.

- Selv om personer som har vært i området mener de ikke har opplysninger å bidra med, så er det viktig at de likevel tar kontakt. Ingen observasjoner er også viktig for politiet. I tillegg kan det være andre som har sett deg, sier politiinspektøren.

Politiet har funnet en sekk i nærheten av åstedet og har etterlyst eieren, men inntil tirsdag middag hadde ingen meldt seg til politiet.

Les også: Minnestund for Lindeberg-drapsoffer

Dømt for drapsforsøk
Den drepte 40-åringen ble funnet med store hodeskader ved bilen sin på en parkeringsplass. En halvautomatisk pistol med lyddemper lå på bakken nær åstedet, men det er uklart om denne var drapsvåpenet.

- Vi har ikke noen nye opplysninger om dette våpenet, sier Metlid tirsdag.

Avdøde var selv dømt for tre drapsforsøk i 1997. Politiet ser på en mulig sammenheng i etterforskningen, men sier det bare er ett av flere spor som undersøkes. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere