RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forenes for syvende gang


Kjempeløft: Når Holmlia på lørdag igjen samler seg til United, er det et gigantisk, lokalt kjempeløft som viser bydelens mangfold. Arkivfoto
Kjempeløft: Når Holmlia på lørdag igjen samler seg til United, er det et gigantisk, lokalt kjempeløft som viser bydelens mangfold. Arkivfoto Foto: ARKIVFOTO
Holmlia kirke fylles lørdag kveld for å vise bydelens musikalske mangfold.

HOLMLIA: Holmlia United har blitt et lokalt begrep. Mange har erfart at dette betyr en storslagen konsertkveld.

200 Holmlia-aktører markerer TV-aksjonen og FN-dagen i Holmlia kirke på denne måten. Arrangør er «Treffpunkt Holmlia» i et samarbeid med biblioteket på Holmlia, VIA kvalifiseringsseksjon og Holmlia kirke.

– UNITED er positive krefter som forenes i et lokalmiljø som ofte tegnes med negative fortegn i mediene, sier organist og prosjektleder Hans Olav Baden.

– Vi gleder oss over å kunne presentere et så stort mangfold av artister og uttrykk på samme konsert. Dette er noe av det fantastiske med Holmlia – det er enhet i mangfoldet, sier Baden.

Mangfold

Her blir det storband-jazz, hip hop-dans, korps, barnegospel, strykere og skolekor. Man kan oppleve smektende pop ballader, fengende Melodi Grand Prix JR-låter, groovy danserytmer og smittende sangglede.

Den etablerte jazzartisten, og Holmlia-beboer, Torun Eriksen, kommer også for å bidra under konserten. Hun har gitt ut flere kritikerroste plater og turnerer i både Norge og Europa.

Samtlige aktører og bidragsytere har tilhørighet til Holmlia! 600 publikummere har presset seg inn i kirken de siste årene, så publikum anbefales å komme tidlig for gode plasser. Konserten vil vare i underkant av to timer fra kl. 18.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere