Gå til sidens hovedinnhold

Forenes for syvende gang

Holmlia kirke fylles lørdag kveld for å vise bydelens musikalske mangfold.

HOLMLIA: Holmlia United har blitt et lokalt begrep. Mange har erfart at dette betyr en storslagen konsertkveld.

200 Holmlia-aktører markerer TV-aksjonen og FN-dagen i Holmlia kirke på denne måten. Arrangør er «Treffpunkt Holmlia» i et samarbeid med biblioteket på Holmlia, VIA kvalifiseringsseksjon og Holmlia kirke.

– UNITED er positive krefter som forenes i et lokalmiljø som ofte tegnes med negative fortegn i mediene, sier organist og prosjektleder Hans Olav Baden.

– Vi gleder oss over å kunne presentere et så stort mangfold av artister og uttrykk på samme konsert. Dette er noe av det fantastiske med Holmlia – det er enhet i mangfoldet, sier Baden.

Mangfold

Her blir det storband-jazz, hip hop-dans, korps, barnegospel, strykere og skolekor. Man kan oppleve smektende pop ballader, fengende Melodi Grand Prix JR-låter, groovy danserytmer og smittende sangglede.

Den etablerte jazzartisten, og Holmlia-beboer, Torun Eriksen, kommer også for å bidra under konserten. Hun har gitt ut flere kritikerroste plater og turnerer i både Norge og Europa.

Samtlige aktører og bidragsytere har tilhørighet til Holmlia! 600 publikummere har presset seg inn i kirken de siste årene, så publikum anbefales å komme tidlig for gode plasser. Konserten vil vare i underkant av to timer fra kl. 18.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus