RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foreslår junk- fri dag

I forbindelse med at fastfoodleverandører Zenzi åpner sitt 6. utsalgssted torsdag, lanserer de i Studenterlunden det de kaller "junkfri dag".

STUDENTERLUNDEN: I stedet for å lese om politikernes og helsevesenets bekymringer om overvekt og livsstilssykdommer, tar vi affære. Vi håper en junkfri dag kan påvirke Oslos borgere til å vurdere enda nøyere hva de putter i seg, sier daglig leder i Zenzi, Ola Bye.

Junkfri dag, som er torsdag 8. november, markeres med underholdning, intervjuer, profilerte gjester og konkurranser i Studenterlunden. Samtidig presenterer selskapet sitt nye navn og ny profil Zenzi.

Zenzi gjør gourmetmat tilgjengelig for folk flest. Det er to profilerte kokker som er gründerne, Rune Pal og Øystein Reinsborg. De har begge fartstid fra noen av Oslos beste restauranter, og serverer nå restaurantmat som fastfood eller "gourmet i farta".

Norske og økologiske råvarer brukes der det er mulig, og alt er uten tilsetningsstoffer, hvitt sukker og transfett, opplyses det fra Zenzi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere