RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foreslår to millioner til cricket-klubbhus

I Oslo er cricketinteressen enorm om dagen. Nå foreslår SV-politikerne Akhtar Chaudhry og Suresh C. Shukla å gi to millioner til å bygge klubbhus på Ekebergsletta.

Ekebergsletta: Dette er noe vi kjemper hardt for. Et klubbhus med garderobe- og dusjanlegg ville gjort en stor forskjell for de mange som spiller her, sier Akhtar Chaudhry.

Ekebergsletta er sammen med Rommen det eneste stedet i Oslo det blir spilt cricket. Med tanke på at det er 4000 aktive spillere bare i hovedstaden, er behovet for et ordentlig anlegg rimelig prekært for cricketfolket. Dermed håper Chaudhry og Shukla de vil få gjennomslag for forslaget på onsdagens bystyremøte.

Vi har i alle fall fått med oss Ap. Mange andre partier er også åpne for dette. Foreløpig er det ingen som har sagt de er imot forslaget.

Chaudhry er dermed optimistisk før bystyremøtet, der omfordelingen av midler er et av hovedpunktene.

Ja, dette regner jeg med går bra, sier han.

SVs bystyrerepresentant synes to millioner er velfortjente midler for cricketen.

Fasilitetene her er dårlige. Og i en så stor sammenheng er to millioner lite, understreker Chaudhry.

Endret meninger

I Norge er det fortsatt stort sett folk med innvandrerbakgrunn som spiller cricket, og idretten har dermed lenge slitt med å bli akseptert av nordmenn ettersom folk kjenner lite til den. Et stort steg for cricketen var dermed da idretten fikk sitt eget forbund under Norges Idrettsforbund tidligere denne våren.

Det var mange som var skeptiske til cricket, men nå føler jeg idretten er akseptert, sier Akhtar Chaudhry.

Onsdag kan bli nok en jubeldag for cricketfolket. To friske millioner ville gitt cricketspillerne et voldsomt løft anleggsmessig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere