Førjulskos i bygd og by

Både på Røa Samfunnshus og i Jeppehagen på Vinderen arrangeres det tradisjonen tro julemarkeder denne helgen.

Røa/Vinderen: - Vi gjentar suksessen fra tidligere kunst og designmarkeder, og ønsker alle velkommen til årets stemningsfulle julemarked på lørdag i Jeppehagen midt i Vinderen sentrum. Julemarked vil forhåpentligvis tilby noe for hele familien, de voksne kan nyte et hyggelig kafébesøk, handle i koselige og nostalgiske omgivelser, mens barna inviteres til barneteater med Sara Salami klokken 13.00, sier primus motor Marlen Langeland Hagen.

Jeppehagen fylles av både etablerte og mindre etablerte kunstnere som stiller ut alt fra smykker, sjal, klær, glass, keramikk til bilder og mye mye mer.
- Trenger du litt inspirasjon til å få julen inn i stuen? Ser du etter noe spesielt du kan fiffe opp deg selv eller hjemmet ditt med, eller er du rett og slett på jakt etter noe unikt til å putte under treet til en du er glad i? Da er dette stedet å titte, sier Langeland.

Det er ikke første gang det er arrangert marked i Jeppehagen på Vinderen. Driftige damer fra områdets Røde Kors arrangerte i sin tid sitt årlige julemarked her. Tradisjonen opphørte dessverre, men nå ønsker trekløveret Marlen Langeland Hagen, Cathrine Holmboe Manshaus og Gry Almaas å gjenskape både markedet og den gode stemningen som spirer i slike omgivelser. Vårmarkedet er et av flere i en rekke av temamarkeder, hvor stemning, nostalgi, kreativitet og kvalitet er det som er viktig.

Og også på Røa Samfunnshus kan man få kjøpt årets julepresanger denne helgen. Fredag og lørdag er det bare å ta med familie og venner til julemarked med både malerier og kunsthåndverk midt i Røa sentrum.
Kunst og Designmarked i Jeppehagen på Vinderen i lørdag fra kl. 12.00-15.00.
Røa Kunstforening holder julemarked i Røa Samfunnshus fredag 24. og lørdag 25.nov.

Åpn. tid 10.00-16.00 fredag og 10.00-15.00 lørdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.