RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forkommen mann funnet med kniv


Illustrasjonsfoto: Nina Schyberg Olsen
Illustrasjonsfoto: Nina Schyberg Olsen Foto: Illustrasjonsfoto
Mens noen ble tatt for ølnasking, ble andre funnet sovende og nedkjølt i grøftekanten. Les politiloggen fra Manglerud politidistrikt her.

SKULLERUDDUMPA: Torsdag morgen den 16. februar var tre biler involvert i et trafikkuhell ved Skulleruddumpa. Ingen personer ble skadet, kun materielle skader. Bilene ble flyttet til veiskulderen slik at man kunne åpne begge felt. Etter hvert ble bilene fjernet av Viking.

HAUKETO: En 29 år gammel kvinne mottok forrige torsdag et forenklet forelegg for å ha snakket i mobilen mens hun kjørte bil. Kvinnen befant seg i Hauketoveien da hun ble stanset av en patrulje.

HAUKETO: Fredag 17. februar brøt noen seg inn i en utleieleilighet i Hauketosvingen. Et vindu var knust. Det er usikkert hva som er bortatt, men politiet har foretatt åstedsundersøkelse.

BRATTLIKOLLEN: Det var innbrudd i en leilighet i Libakkfaret fredag. Tre unge menn ble observert løpende fra boligen. Mennene hadde brutt seg inn igjennom terrassedøren. Flere patruljer var ute for å lete etter gjerningsmennene, uten hell. Vitnet beskriver mennene som følger: Én mann var cirka to meter høy, iført sort jakke og hette over hodet. En av mennene var cirka 180 cm høy mens den siste var litt lavere. En av mennene bar ryggsekk.

HELLERUD: Lørdag morgen mottok politiet melding om en person i Hellerudsvingen som var våt og kald, trolig nedkjølt og i dårlig form. En patrulje kom i kontakt med mannen som etter hvert kjørte ham til Oslo kommunale legevakt. Det ble også funnet en kniv på mannen som var 30 år. Han ble dermed anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.

LJABRU: Natt til søndag kom en patrulje over en innbruddstyv på Ljabru trikkeholdeplass. Mannen på 36 år hadde brutt seg inn i en bil på stedet ved å knuse sideruten. 36-åringen, som ikke bor i distriktet, ble pågrepet og kjørt i sentralarresten.

NORDSTRAND: Søndag kom politiet over en bil i Seterveien med knust rute. Det var ingen i bilen så eier ble kontaktet. Eier tok hånd om bilen og politisak er opprettet.

HOLMLIA: Noen gutter på 13 år hadde blitt låst inne i Holmlia-hallen søndag. Bestyrer fikk dem etter hvert ut og foreldrene ble varslet. Guttene ble kjørt hjem av en patrulje.

ROSENHOLM: Søndag kveld ble det meldt om en bilbrann på Rosenholm parkeringsplass. Politi og brannvesen kom til stedet og fikk etter hvert slukket brannen. Det er usikkert hvordan brannen startet, men eier ble varslet. Vedkommende var på vei hjem fra helgetur og hadde parkert bilen på stedet lørdagen før.

HØYENHALL: Vitner meldte om en person som gikk og snoket i hager i Lundveien mandag. En patrulje påtraff mannen i Steinborgveien og foretok en undersøkelse av sekken hans. Politiet fant ingenting av interesse, og fraktet mannen, som ikke var fra Norge, bort fra stedet.

LAMBERTSETER: Tirsdag prøvde to personer å komme seg unna med butikktyveri på Rema 1000 i Cecilie Thoresens vei. Personene hadde tatt med seg øl i sekken. En person kom seg unna før politiet kom, mens den andre, en mann på 30 år, ble anmeldt for naskeri og bortvist fra stedet. Den andre gjerningsmannen ble ikke funnet.

OPPSAL: En forbipasserende meldte ifra om bråk i skolegården på Oppsal skole mandag. To patruljebiler kom i kontakt med seks ungdommer i Vetlandsveien som fortalte at de hadde vært i skolegården og lekeslåss. Dette hadde utartet seg litt så det ble litt bråk. Etter å ha snakket med ungdommen fikk de lov til å gå videre.

KONGSVEIEN: Natt til tirsdag fikk politiet melding om at det skulle ligge en beruset mann ved Kongsveien. Politiet fant etter hvert mannen som lå og sov i en snøhaug. Det dreide seg om 24 år gammel mann som var godt beruset. Politiet var bekymret for nedkjøling så ambulanse ble tilkalt og mannen ble fraktet til legevakten.

SKULLERUD: Naboer meldte om mulig pipebrann i Skullerudveien natt til tirsdag. Det viste seg at det dreide seg om en vannlekkasje i en utekran. Brannvesen og styreleder fikk stoppet lekkasjen.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere