Gå til sidens hovedinnhold

Forlater BU

Qaiser Saeed hadde torsdag sin siste dag i Bjerke bydelsutvalg.

BYDEL BJERKE: – Ja, det kjennes litt trist, sier Ap-representanten til Lokalavisen Groruddalen etter sitt siste møte torsdag kveld.

Flytter til Lindeberg

Qaiser Saeed har sittet 2,5 år i bydelsutvalget, men må nå gi seg fordi han flytter ut av bydelen, fra Veitvet til Lindeberg.

Om han kanskje blir å se i Alna bydelsutvalg om noen år, tør han foreløpig ikke si noe om.

– Vi får se, men jeg har lyst å fortsette med politikk. Jeg kunne tenke meg å bli mer aktiv innenfor Groruddalssatsingen, sier Saeed.

Foruten vervet i Bjerke BU, har han også sittet i Kultur- og oppvekstkomiteen, samarbeidsutvalgene for Linderud gård-, Brobekk- og Skrubbelund barnehager, skolemiljøutvalget for Veitvet skole, driftsstyret for Veitvet skole, skolemiljøutvalget for Bjerke videregående skole.

Silje Grytten kommer inn

Silje Grytten blir ny BU-representant for Ap, mens Aud Smedsrud blir ny representant i Kultur- og oppvekstkomiteen. Ruth Tomter vil overta noen av de andre vervene, men det er foreløpig ikke helt klart hvem som skal overta alle.

Det var ikke bare Saeed som syntes det var trist at han sluttet.

– Det er med sorg i Kultur- og oppvekstkomiteen at vi mottok bekjeden om at han ønsker fritak fra sine verv, og vi har lyst til å stemme imot, sa partifelle Steinar Arnesen.

BU-leder Torstein Winger (Ap) foreslo å ta i bruk gamle Ap-metoder for å få Saaed til å ombestemme seg. Men vedtaket var i realiteten bare en formalitet, ettersom man mister vervene når man flytter ut av bydelen.

Dermed har Bjerke bydelsutvalg mistet sin eneste representant med ikke-vestlig bakgrunn.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg