RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forlater Nordstrand

Sara Blankevoort og Mari Loe har undertegnet for Stabæk.

Nordstrand: Sara Blankevoort (18) og Mari Loe (23) har undertegnet kontrakter med Stabæk. Bærums-klubben jakter også på Karoline Næss (19). Det samme gjør 1. divisjonsklubben Njård.

Ingen nye spillere

Sara Blankevoort spiller på U 18-landslaget, og har fått begrenset spilletid på Nordstrand denne sesongen. Mari Loe har måttet leve i skyggen av Randi Gustad de tre sesongene hun har vært i Nordstrand.

Nordstrand hadde tidligere som mål å ha neste års stall klar rundt nyttår, men de kan ennå ikke melde om noen nye spillere. Flere av de eldre spillerne i klubben er under kontrakt eller har forlenget kontrakten med klubben.

Vi prøver å sikre en base med etablerte spillere. Det er ingen dramatikk i situasjonen, forsikrer styreleder Tom Kjærnsmo i Nordstrand Håndball Elite.

Klubben er i kontraktsforhandlinger med flere av de unge spillerne sine, og jobber også med navn fra andre klubber.

Utfordring

Randi Gustad gir seg etter alt å dømme etter denne sesongen, og med Mari Loe til Stabæk, vil NIF stå uten strekspiller ved sesongslutt.

Det blir en utfordring for oss, sier Kjærnsmo, som likevel ser positivt på situasjonen framover.

Vi har en ung stall, som det tar tid å utvikle. Denne sesongen er ikke målet større enn å holde seg, men neste år håper vi å krabbe litt oppover, uten at det er snakk om topp fire. Det tar tid å bygge opp et lag med egne juniorer, sier Kjærnsmo.

Så gjenstår det å se om Nordstrand klarer å holde på de unge spillerne sine.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere