RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FERDIG: Det nye torget utenfor Holmlia senter er ferdig, men den offisielle åpningen er utsatt til november. Foto: Arne Vidar Jenssen
FERDIG: Det nye torget utenfor Holmlia senter er ferdig, men den offisielle åpningen er utsatt til november. Foto: Arne Vidar Jenssen

Forsinket åpning av Holmlia-torget

Det nye torget mellom Holmlia senter og stasjonsområdet er ferdig, og skulle vært åpnet nå i september. Men ny dato er satt til november.

HOLMLIA: – Meningen var jo å ha en stor felles åpning av både bussterminalen, torget og den nye togstasjonen, sier Odd Bratteberg, informasjonsdirektør i Bymiljøetaten.

Del på Facebook

– Men Jernbaneverket er forsinket med sine arbeider, så nå er det snakk om et åpningsarrangement i første halvdel av november.

Bussterminalen er som kjent åpnet. Her mangler det riktignok både benker og vegger på leskurene, men de har Ruter lovet skal komme.

Samferdselsetaten er altså så godt som ferdig med sitt torg, men vil altså vente til togstasjonen er klar for å bli tatt i bruk.

– Vi får håpe at ikke vinteren kommer før vi åpner slik at det ikke blir anledning til å se hvor flott plassen har blitt, sier Bratteberg.

Dermed er det den nye togstasjonen som står igjen. Her jobbes det på spreng for å bli ferdig, og det har ikke kommet signaler om at de ikke skal bli ferdig til november.

Dermed blir Holmlia-bildet vesentlig oppgradert. Neste blir ombygging av senteret.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere