RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsinket festaften

MS-spillerne vartet opp med et fyrverkeri av en forestilling, da 1. divisjon startet opp igjen bare tre dager etter den virkelige festkvelden.

Manglerud: Ja, dette var solid, konstaterte MS-trener Jarl Eriksen.

Han fikk se elevene sine snurre fullstendig rundt med Storhamars rekrutter på hjemmeis. MS ga seg ikke før 13 pucker var satt inn i Storhamar-buret, mens gjestene måtte nøye seg med sitt ene trøstemål.

Nesten merkelig at vi var så gode. Vi har vært gjennom en hard treningsperiode den siste tiden, fortalte Eriksen etter kampen.

Mange fikk spille

Mot et Storhamar-lag uten de store stjernene, ble det en enkel oppgave for vertene å få en god start på det nye året.

For etter en litt treg start på kampen (2-0 etter én periode), ble det mer og mer fres på hjemmelagets spillere utover i kampen. Det var blant annet 7-0 i midtperioden et bevis på.

I tillegg var det positivt at vi fikk brukt fire rekker i dag. Det er sjelden man får til, konstaterte trener Eriksen.

Tøff kamp i vente

For MS var det også svært nyttig å få en fin gjennomkjøring med tanke på resten av sesongen. For allerede i neste kamp blir det atskillig verre, når serieleder Lørenskog står på motsatt banehalvdel.

De viste seg som mer fysiske enn oss i den forrige kampen mot dem, men jeg har tro på at vi kan matche dem bedre etter hva vi viste i denne kampen, sa Jarl Eriksen.

Lørenskog har stikket noe fra på toppen av tabellen, mens MS har grep om andreplassen som også gir kvalik til spill i eliteserien. Å få kvalifiseringsplass har vært målet til MS i hele år. Starten på det nye året viste i alle fall at mye bor i det unge mannskapet...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere