RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forskanset seg - og brakk beinet


En 92 år gammel dame har brukket lårhalsen etter at hun forskanset seg mot inntrengere i Prinsdal.
En 92 år gammel dame har brukket lårhalsen etter at hun forskanset seg mot inntrengere i Prinsdal. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
En 92 år gammel dame i Prinsdal har brukket lårhalsen etter at hun forskanset seg mot inntrengere.

PRINSDAL: Nordstrands Blad fortalte på sin nettsider sist uke om inntrengere som kom seg inn til tre eldre i Lerdalsjordet borettslag i Prinsdal.

Nå har det kommet frem at de har vært hos en til - og den 92 år gamle damen som bodde i denne leiligheten, har det gått riktig ille med.

Hun hadde ikke fortalt da politiet gikk runden at hun også hadde hatt besøk. Men etter noen dager kontaktet hun datteren sin. Da kom det frem at hun ikke bare hadde blitt frastjålet penger, men også fått en stygg ripe i trygghetsfølelsen sin.

For etter at hun hadde hatt inntrengerne på besøk, hadde hun forskanset seg ved å sette en benk foran inngangsdøren. Denne hadde hun snublet i - og brukket lårhalsen i fallet. Dermed havnet hun på Ullevål sykehus.

– Vi er fremdeles på jakt etter to personer som vi både mener å vite hvem er og har kjennetegn på bilen deres, sier John Vee ved Manglerud politistasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere